Annons
Annons

back to school.

Idag är det lite höst här i Stockholm och jag ska åka till skolan snart. Ska ha första lektionen i Modevetenskap. Det känns bra och spännande och jag har köpt kurslitteratur och ny väska att ha dem i och allt. Lite inspiration till den här onsdagen får ni här:

Annons

Going back to school today, I’m really excited.

Foto: Favim,  From Greenwich, Favim.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar