Annons
Annons

Att leva i en värld med vattenfärger…

…det hade varit nåt det. Jag har en grej för vattenfärger nu i största allmänhet. Tycker det är så himla, himla fint! Drömskt men ändå inte på nåt sätt. De här bilderna har grymma Caitlin McGauley gjort och jag fantiserar om att få hoppa in i någon av hennes bilder och få leva inuti dem för en dag eller två.

Annons

Att få stå utanför det där bageriet, att få strosa i den där parken och att få hänga i den blå soffan i rummet med den prickiga mattan och alla tavlorna. Tjusigt värre. Läs Caitlins McGauleys blogg här och se fler av hennes illustrationer här. Jag har faktiskt skrivit om henne för länge sen under rubriken Lördagsgodis men ni är fler som läser nu så jag vill dela det med er som är nya här med. Hoppas ni gillar!

I have a thing for water colors right now. I think it’s so amazingly, amazingly beautiful! Dreamy but still very true in some way. These pictures are made by Caitlin McGauley and I fantasize about to jump into any of her pictures and live inside them for a day or two. To be able to stand outside that bakery, to walk in that park and to get the lie in the blue couch in the room with the dotted carpet and all the paintings. So pretty!  You can read Caitlin McGauleys blog here and see more of her illustrations here.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Cat

    Hon är grymt bra! Har följt hennes blogg länge. Synd att den inte uppdateras oftare.

  • Wow så fint, måste verkligen kolla in hennes blogg! Tack för det fina tipset 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar