Annons
Annons

April mood.

Eftersom jag lyckades glömma kameran, med alla nytagna bilder till Inspirationsfabrikens torsdagstema, på jobbet kan jag inte visa dem för er. I stället tänkte jag visa er de här helt underbara bilderna som Lo Bjurulf stylat för ELLE Interiör förra året.

Annons

Tror faktiskt att jag visat dem förut men tycker de passar så himla bra i dag så det kan inte hjälpas.

Så i stället för moodboard april – som dagens tema var – blir det här inlägget istället April mood. Lite sådär som jag vill att april ska kännas helt enkelt. Och så får ni en spellista på köpet med! Full av vårkänslor. Den heter Våren och ni hittar den här.

I have a lot of spring feelings today! Therefore I created a playlist for you. It’s called spring and you’ll find it here. Enjoy!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar