Annons
Annons

April genom Instagram

Välkommen sköna maj! Som jag har längtat. Bästa tiden på året är nu – utan tvekan – och jag har njutit i fulla drag av den här dagen och av solen som visat sig i Stockholm.

Tänkte att jag skulle se tillbaka på april och sammanfatta den månaden – med hjälp av bilder från min

Annons

Instagram. Ni följer mig väl där? Jag heter @volanglinda om ni missat mitt konto.

april5

Månaden började med att vi på Vintagefabriken – ihop med Skillad Florals – drog igång projektet #minfredagsbukett där vi uppmanar er att dela med er av er fredagsbukett på Instagram. Jättekul att så många hakade på!

april3

Sen åkte jag och min kompanjon Louise till Göteborg på inköps- och inspirationsresa. Det var ljuvligt. Vi bodde på världens finaste Hotel Pigalle och njöt av varje sekund.

april4

Gick runt i de finaste av butiker, fikade och pratade ostört om jobb, familj och allt annat viktigt. Sista bilderna från vår resa kommer i veckan! Här hittar ni del 1.

april1

Väl hemma i Stockholm lyxade jag till vardagen mellan varven med #bortakontor på Café Pascal och med att kika på de utblommade körsbärsträden i Kungsträdgården ihop med Chaplin.

translation

A recap of April through my Instagram. You find me there is you search for @volanglinda.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar