Annons
Annons

Äntligen – Vintagefabrikens webbshop är här!

I dagar och veckor har vi på Vintagefabriken jobbat med vår efterlängtade – och efterfrågade – webbshop. Och i många, många månader har vi drömt om den. Hur den ska se ut, vad vi ska fylla den med, hur folk ska ta emot den.

Annons

Och nu är den äntligen här!

Vintagefabrikens alldeles egna webbshop!

slide-1-950x600

Varmt välkomna in!

slide-3-950x600

Hela veckan ut festar vi dessutom till det med ett finfint erbjudande. Alla som handlar får en tjusig Vintagepartytygväska på köpet.

bag-950x600

Som sagt. Välkomna till Vintagefabrikens webbshop. Hoppas ni gillar den!

translation

Today we finally launched our webbshop and I’m very proud over the result. Soon we’ll be shipping to the rest of Scandinavia and Europe too so stay tuned. And be sure to pay a visit att Vintagefabriken.com

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar