Annons
Annons

Anemoner, syren och en himmelsk pavlova till Amelia

I söndags var jag hos Emily Dahl i hennes fina studio och gjorde ett jobb åt Amelia (som kommer ut i butik i slutet av maj). Och även om det var snö och kallt utanför blomstrade våren där inne. Vi gjorde nämligen en dukning som skulle andas vår och festligheter.

Annons

Tror och hoppas att vi lyckades ganska bra faktiskt!

Det såg ut lite så här:

emily dahl och volang-linda

emily dahl och volanglinda

emily dahl och volang-linda

emily dahl och volang-linda

Ganska så härligt inte sant?

Alla bilder har Emily Dahl tagit.

translation

Pictures from a job I did together with the lovely Emily Dahl the other week. Pretty nice huh?

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (7)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar