Annons
Annons

and she’d never have to know what it’s like when your heart breaks.

Hörde den här fina låten på radion imorse. Det var väldigt länge sen. Ett tag lyssnade jag på den ungefär 10 gånger om dan. Inte för att jag var heartbroken eller nåt sånt, den bara passade mig så bra just då.

Annons

Tycker fortfarande om den hemskt mycket. Nu ska jag trotsa regnet och åka in till stan för ärenden och ett roligt möte.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Beautiful pict!!! Have a good day!

  • Lottilou: and the same to you!:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar