Annons
Annons

All The Way To Paris med Petra Bindel och Muuto.

Bilderna ur designföretaget Muutos senaste kollektion (ss14) är riktigt, riktigt fina tycker jag. Det är någonting med ljuset, det öppna och rena som bryts av med de härligaste färgklickarna som gör att jag tycker om det så mycket.

Annons

Och så – naturligtvis – de fina produkterna.

Bildern har grymma Petra Bindel tagit och stylat har den grafiska designbyrån Allt The Way To Paris gjort. Det är bara att titta och njuta!

Muuto

Muuto

Muuto

Muuto

Creativ Boards

Muuto

Muuto

Muuto

Muuto

Muuto

Creativ Boards

Muuto

Alla fotografier av Petra Bindel.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar