Annons
Annons

All of the lights.

Så här i januari behöver man verkligen mycket ljus runt omkring sig så jag tänker att den här inspirationen i form av DIY-lampor passar alldeles utmärkt just idag. Se bara vad fint det kan bli med lite tid, tålamod och kreativitet.

Annons

Här har man gjort en lampa av en en upp och nedvänd papperskorg och tygbitar. Så himla smart. Kolla här hur de gjorde, det ser inte ens svårt ut.

De här lär inte vara lika lätta att göra själv kanske, men de är väldigt fina att titta på. Från Bonasera.

Så här ser det tydligen ut på The Conquine Bar i London. Underbart.

Och även här har en korg fått agera stomme till lampan, jag gillar det. Påminner lite om min egen kökslampa som jag knåpade ihop med inspiration från en sån här. Ni kan hitta fler DIY-projekt i min Pinterest board med samma namn.

Here are some DIY-projects for you. See more DIY-projects in my Pinterest board with the same name and let the creativity flow.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Fint! Jag är verkligen petig med belysning, tycker typ aldrig att det finns något fint i vanliga lampaffärer. Jag vill bara ha kristallkronor och industrilampor och sånt som man kan hitta på etsy eller konsthantverkarna, tyvärr blir det väldigt dyrt då :p Den första lampan här gillade jag också, en sån skulle jag nog nästan kunna tänka mig. Har dock inte stora rum nog nu för en sån..

    • Men en vacker dag kanske?:) Eller så får du göra en mindre modell, du som är så duktig på att pyssla.

  • Verkligen fin inspiration! Jag gillar dem som är gjorda av glas bäst! 🙂 Kram Elina

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar