Annons
Annons

Åhléns + Lo Bjurulf + Petra Bindel = sant

Radarparet Lo Bjurulf och och

Annons

Petra Bindel har än en gång samarbetat med Åhléns – denna gång på tema jul. Och åh som jag tycker om deras bilder! De är så stämningsfulla och kreativa och bara väldigt härliga att titta på.

lobjurulf-interiors-e33b974e_w1440

lobjurulf-interiors-07f299d3_w1440

lobjurulf-interiors-0f05bf3e_w1440

 lobjurulf-interiors-e854d185_w1440

lobjurulf-interiors-ec4ef1d2_w1440 lobjurulf-interiors-fc30b302_w1440

En sådan här jul vill man ju gärna ha!

Och apropå Lo och Petra så hade jag faktiskt äran att få träffa dem för ett par veckor sedan. Blev lite starstruck minsann haha. De var på Vintagefabriken och hälsade på och tog massa bilder som kommer synas i ELLE Decoration inom kort. Så roligt! Lovar att berätta när numret är ute.

Bilder via Lo Bjurulf.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (8)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar