Annons
Annons

Adventsljusstake med polkagrisar.

Igår fick jag, som sagt, lite julkänslor och bestämde mig för att knåpa ihop en adventssljusstake jag sett på bild någonstans.

Älskar polkagrisar. Det kan vara det finaste godiset.

Fram med ljus och en gammal ljusstake.

 

I med polkagrisar och ljus och sen var det klart. Ska köpa fler påsar polkagrisar i affären så det blir så där härligt överfullt i ljusstaken så att man kan gå och plocka lite med då och då utan att det syns. Vad tycks?

Annons

Yesterday I made my own advent candlestick and this is what it looks like. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Caroline Åsgård

    Jag verkligen älskar polkagrisar! Förra året fick jag två kilo polka i födelsedagspresent av mina vänner, De tog slut fort! ^^ Kram

    • Haha vad rolig du är! Två kilo alltså. Vilken grej:)

  • Emmie

    Jag blev sjukt sugen på polkagriskarameller nu! 🙂

  • Haha, jag gjorde så förra året. I år blev det dock lila ljus på lila fat med grön mossa. Billigt och fint. 🙂

  • Pingback: Pepparkaksformar, vintagemässa och prickig washitejp. | Volang()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar