Annons
Annons

A Merry Mishap + Ferm Living

Har ni sett de fina bilderna som bloggaren Jennifer på A Merry Mishap gjort för Ferm LivingSupersinpirerande och härliga om ni frågar mig. Ganska så perfekt att scrolla sig igenom en solig fredag.

Annons

Gillar det lugna i bilderna och hur produkterna lyfts fram så subtilt i bilderna.

m2

m1

m3

m4

m5

m6

m7

m8

m9

Fler bilder finns inne på A Merry Mishap.

translation

I really like these pics that Jennifer from the blog A Merry Mishap created for Ferm Living. Perfect for a sunny Friday. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (1)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar