Annons
Annons

A mash up; en början på något nytt och spännande

I dag är jag väldigt stolt över att kunna berätta om ett spännande samarbete som jag blivit inbjuden att medverka i – ihop med tre andra stylister och två fotografer; reportageagenturen A mash up. En alldeles ny typ av tjänst där vi lägger upp jobb vi gjort på tema mat, inredning och livsstil och tanken är sedan att man via oss –på A mash up – ska kunna köpa de jobb vi gör direkt i en webbshop. Ganska så smart va?

a_mash_up_pressbild

Initiativtagarna – och de som gjort allt jobb med projektet är Emily Dahl och Lina Eidenberg Adamo samt Iza Boëthius (som skapat sajten). De andra stylisterna är min vapendragare Emma Sundh samt Sofia Thörewik och Camilla Peréz. Tror verkligen att det här kommer bli så himla bra!

A mash up är dock en stängd och exklusiv agentur för utvalda branschfolk så jag kan inte dela det alltför mycket här på bloggen. Men så klart kommer jag visa er behind the scenes och så när jag plåtar till projektet framöver. (Det var för övrigt till A mash up som jag och Emily fotograferade de där marängerna för någon vecka sedan – om ni minns?).

a_mash_up_pressbild

Emily skriver mer om projektet på sin blogg i dag så gå in där och läs om ni är mer nyfikna.

Annons

Som sagt – hoppas – och tror – att detta kan bli början på något väldigt spännande och roligt!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (54)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Flott og spennende! Håper det blir suksess (det må det da vel bli!?) 🙂

  • sofia

    Men WOW så smart ju! Helt enkelt briljant! Lycka till, kram!!! Sofia Mokkasin

    • Tack fina! Hoppas att fler tycker det:) Ser fram emot att börja jobba på detta sätt!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar