Annons
Annons

8 x sommar

För två helger var det sommar för en dag. Då passade vi på att ta bussen till min syster i Norrtälje för att klappa på djur, dricka saft och grilla i hennes trädgård. Hur härligt som helst att tänka tillbaka på en dag som den här när det blåser orkanvindar och inte alls känns som juni.

sommar1

Första stoppet hette Färsna Gård och var ett ljuvligt ställe. Som något hämtat ur Barnen i Bullerbyn. Rekommenderas varmt! Var tvungen att fotografera Chaplin som kastade sig ner i maskrosfältet.

sommar7

För en liten slant fick man hoppa in i fårhagen och klappa på de 3 veckor gamla lammungarna.

sommar6

En given succé.

sommar4

Efter en snabb fikapaus hoppade vi på ett traktorsläp fyllt med halm och bjöds på en åktur. Även detta en succé. Vet inte vem som var lyckligast – jag eller Chaplin. Det var i verkligen sjukt mysigt och roligt.

sommar3

Ganska så fin utsikt med.

sommar2

Som sagt.

sommar8

Och så bara en sista på det där fältet. För att det var så väldigt fint.

Foto av mig och David Pagmar.

translation

Some pics from a couple of weeks ago when it was summer warm and we went on a day trip outside of Stockholm.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar