Annons
Annons

6 juni med blomster, fika och funderingar.

Glad nationaldag på er! Eller vad man nu säger.

flowers

Jag tänker att det är lite kluvet det där. Med vad man ska fira eller inte fira i dag.

flowers

Tänker att det här borde vara en sådan där dag när man funderar lite extra på vad för slags land Sverige är. Vad det blivit. Och vad för slags land vi vill ha.

Annons

flowers

I EU-valet kändes det som att hoppet återvände för en stund. Hoppet om en bättre värld där sunda värden och ett varmare klimat får råda. Det gjorde mig glad.

flowers

Och förhoppningsvis visar det sig till hösten att vi är redo för ännu fler förändringar till det bättre. Jag hoppas innerligt på det.

flowers

Hur som, hoppas ni får en fin dag i dag! Själv ska jag åka iväg och fika, strosa längs med vatten och pussa på Chaplin som jag knappt träffade på hela dagen i går. Det blir bra det.

De magiska bilderna har jag lånat från Kate Stafford.

 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • FinaFrun.se

  Klokt!

 • Sandra

  Jag firar att jag bor i ett land där jag och majoriteten av befolkningen har så mycket möjligheter. Men som du säger, viktigt att tänka på hur en vill att det ska bli bättre 🙂

  http://lovlilett.com

 • maria

  jag ser det som en dag att vara glad över det fina med sverige. demokrati, öppenhet, jämställdhet, allt det vackra, alla människor som bor här. och även tänka på det som är dåligt och ta lite avstamp i allt detta fina som finns för att motivera oss att sverige är bra och kan bli bättre!
  att fira ett land tycker jag inte att det är något fel i att göra, eller vara stolt. dock att hävda att ett land är bättre än något annat, att hävda att något eller någon är mer svensk än någon annan, att behandla människor olika utifrån dumma förutsättningar, det är inget som har med denna dag att göra.

 • Emilia Leide

  Vackra bilder och kloka tankar!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar