Annons
Annons

5 x grönt från Mimmi Staaf och Fantastic Frank

Har ni sett att bästa Mimmi Staaf gjort lite stylingjobb för

Annons

Fantastic Frank på sistone? Väldigt fina sådana dessutom. Det senaste är detta från ett Bullebyhus utanför Stockholm. Husets (underbara) gröna färg har fått återkomma i stylingen på fler än ett ställe vilket jag gillar. Kolla:

f2

f4

f5

f1

f3

I bland är det enkla det finaste. Och det här är ju ett perfekt exempel på det. Snyggt jobbat Mimmi!

Foto: Joakim Johansson 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (16)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar