Annons
Annons

5 saker som jag vill äta i jul.

Pinterest är ju – som ni säkert vet vid det här laget – min favoritkälla till inspiration. På senaste tiden har jag snöat in på vackra bilder på sötsaker och gärna sådana som hör julen till. Här kommer 5 saker jag är himla sugen på att testa och äta under julhelgen. Följ mig gärna på Pinterest förresten! Även där heter jag volanglinda.

Något så konstigt men härligt som karamelliserat äpple med salta popcorn.

Annons

Ett glas Cinnamon candy punch. Komplett med is och randigt sugrör.

Eller saffranspannkaka med grädde och sylt i portionsformar.

Underbart söta maränger med polkagrissmak och chokladfyllning.

Och så bästa julgodiset; Rocky Road!

Vilket är ert favoritrecept till jul? Tipsa mig gärna!

Here are 5 things I would like to try out during the Christmas weekend. See more lovely pic of this and that in my Pinterest account.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Anna Sylvan

    blogg-<3 till dig och jag lovar, den är supergoood!

  • Den där saffranshistorien ser ju bara hur frestande ut som helst!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar