Annons
Annons

5 saker jag önskar mig just nu.

Hej fina ni! Förlåt för dåligt bloggande de här dagarna. Skolan och jobbet har tagit över och så var det ju påsk mitt i allt. I helgen ska jag vara ledig och åka ner till Malmö och bli bortskämd av mina föräldrar.

Annons

Det ska bli ljuvligt. På tågresan ner ska jag fixa de sista bilderna från Dublin så jag kan visa er dem. Det var en så fin dag, den där sista! Så länge, 5 saker jag önskar mig just nu:

Att klä insidan av mina garderober i en fin tapet eller i ett tjusigt presentpapper. Eller för all del, att hitta ett så här vackert klädskåp hade ju inte varit fel det heller.

Att sortera mina kläder, hänga fram alla vår- och sommarplagg och sedan köpa sådana här galgar som ser ut som moln att hänga dem på.

Att åka till Costa Nova, Aveiro i Portugal där det tydligen ser ut såhär.

Att sova länge och vakna av att solljuset väcker en och att det är alldeles grönt utanför ens fönster.

Och att sitta ner en hel dag och bara pyssla, sy, klippa och klistra.

Vad önskar ni er?

Here are 5 things I wish for right now: To put wallpaper on the inside of my wardrobes, to buy hangers that looks like clouds and to hang all of my summer clothes on them, to go to Costa Nova, Aveiro i Portugal where the houses looks like dollhouses, to sleep in and not to wake up by the alarm but of the sun that comes through the window. And to have a whole day of only crafting, coffee and sewing. What do you wish for right now?

Klicka på bilderna för att se källorna/Click the pics to see the sources.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Cat

  1. Ett kreativt jobb med trevliga kollegor.
  2. En turkos rullvagn från Ikea.
  3. En resa söderut i Europa någonstans.
  4. Vår med sol, gröna små löv och picnic.
  5. Ett frisörbesök med både klippning och färgning.

  Fast de där molngalgarna var ju galet fina. De får hamna på plats nr 6 på min lista 🙂

  • Vilken underbar lista! Du förtjänar varenda punkt och lite till tycker jag. Hoppas det blir verklighet snart! Kram

 • Åbergskan

  1-5. Att bo i ett randigt hus.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar