Annons
Annons

5 recept på julgodis

I en mapp på Pinterest – som jag ramlade över på sant pinterestmanér – hittade jag de här ljuvliga bilderna. Kompletta med länkar till recept på  

Annons

julgodis och julkakor som verkar hur goda som helst. Något för kvällens bestyr kanske – så här dagen innan julafton?

hasselnötskräm med mörk choklad

Som t ex hasselnötskräm med mörk choklad.

babka med marspian

Babka med marsipan, salt och choklad.

chokladbräck

Chokladbräck på 3 sätt.

mjuk kaka med zucchini

Mjuk kaka gjord på zucchini och med chocolate chip och frosting.

paj med pepparmint och choklad

Och en mumsig paj med choklad och pepparmint.

Happy baking!

Klicka på bilderna för att se källan.

translation

In a folder on Pinterest – that I fell over on the true pinterest mannerisms – I found these lovely images. Complete with links to recipes for candy and cookies that seems perfect for these Christmas days. Click the pics to see the sources.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (2)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar