Annons
Annons

5 goda recept på soppor av mig och Emily Dahl

I senaste numret av ELLE Mat & Vin hittar ni ett jobb av mig och bästa

Annons

Emily Dahl. 5 goda – och enkla – recept på härliga soppor med sideorders. 4 av 5 sopprecept är dessutom vegetariska – och även det 5:e receptet kan bli det om man så önskar.

Soppa m tillbehor Foto Emily Dahl-3

Som vanligt lyfte Emily bilderna till en helt ny nivå med sin fantastiska talang och kompetens.

Soppa m tillbehor Foto Emily Dahl-13

Älskar att jobba med denna person alltså. <3

Soppa m tillbehor Foto Emily Dahl-5

Reepten på bilderna är mina personliga favoriter; Rödbetssoppa med dillkräm, Klar soppa med grönkål och cannellinibönor och Morotssoppa med ingefära och rosmarin. Den sistnämnda lagar jag minst 1 gång varannan vecka hemma. Uppskattas av såväl mig och David som av lille Chaplin (2 år)! Till soppan gjorde vi också fantastiska briocher med salt honungssmör – rekommenderas varmt.

ELLE Mat & Vin nr 2 finns ute i butikerna nu.

translation

In the latest issue of ELLE Food & Wine, you’ll find a job by myself and photographer Emily Dahl. 5 good – and simple – recipes for wonderful soups and side orders. 4 of 5 soup recipes are also vegetarian.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (9)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar