Annons
Annons

5 fina på en söndag.

Lite inspiration såhär på söndagkvällen. Tänker att det är precis vad man behöver när man har en ny vecka framför sig. Vackra bilder, braiga ord och fina stämningar. Hoppas ni är nöjda med helgen som gick!

Annons

betty davis ice cream

flowers

interiors

vintage gloves

Alla bilder hittar ni i min tumblr. Den får ni gärna följa om ni vill!

Jag vill också passa på och tacka för era fina, berömmande och kloka kommentarer i de senaste inläggen. Jag läser dem alla ska ni veta och blir så glad över att ni vill skriva vad ni tänker till mig. Ni är så bra!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • ja förra inlägget var så fint och viktigt. puss.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar