Annons
Annons

5 favoriter just nu.

Det var ju ungefär 100 år sedan jag körde inläggen som jag brukade kalla 5 favoriter just nu. Jag har saknat dem massor så från och med nu ska jag försöka få in åtminstone ett sådant varje vecka. Det kan vara allt från bilder på hus med havsutsikt i Italien till en ny kopp som jag blivit kär i på Åhléns.

Annons

Ja ni fattar. Hoppas ni kommer gilla!

Här kommer alltså mina 5 favoriter just nu, så här andra veckan i februari.

5 favoriter just nu, anemoner, ranunkel, keramik, volang, volang elle, recept cheesecake med jordgubbar, volang-linda, tapeter, förvaring tapetstuvar, så fint jag vill, decor8, helt enkelt hos mig,

Keramik från Caroline Coehorst.

5 favoriter just nu, anemoner, ranunkel, keramik, volang, volang elle, recept cheesecake med jordgubbar, volang-linda, tapeter, förvaring tapetstuvar, så fint jag vill, decor8, helt enkelt hos mig,

Tapeter på rad, från bloggen Helt enkelt hos mig.

5 favoriter just nu, anemoner, ranunkel, keramik, volang, volang elle, recept cheesecake med jordgubbar, volang-linda, tapeter, förvaring tapetstuvar, så fint jag vill, decor8, helt enkelt hos mig,

Cheesecake med yoghurt och jordgubbar från Pinterest.

5 favoriter just nu, anemoner, ranunkel, keramik, volang, volang elle, recept cheesecake med jordgubbar, volang-linda, tapeter, förvaring tapetstuvar, så fint jag vill, decor8, helt enkelt hos mig,

Anemoner och ranunkel från min favoritblogg Så fint jag vill.

5 favoriter just nu, anemoner, ranunkel, keramik, volang, volang elle, recept cheesecake med jordgubbar, volang-linda, tapeter, förvaring tapetstuvar, så fint jag vill, decor8, helt enkelt hos mig,

Och en piffad lampa från Decor8.

It was about 100 years ago that I published posts that I used to call 5 favorites right now. I missed them a lot, so from now on I will try to get at least one such every week. It can be anything from pictures of houses with sea views in Italy for a new cup that I have been in love with from a certain warehouse. Well, I think you get it. Hope you’ll like!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar