Annons
Annons

5 favoriter just nu.

Här kommer mina 5 favoriter just nu. Somrigt och pastelligt, precis som det ska vara så här i juli.

Inlägget Chalky Pastels hos Decor8 som gör mig glad med sina underbart fina bilder i den ljuvligaste färgskalan.  

Annons

De ombloggade – och magiska – pappersarken från Mokkasin. Perfekta att använda för att klä in lådor och askar med – och inte minst – för att ta fina bilder till bloggen och Instagram med.  

iced coffee

Att jag unnar mig att dricka iskaffe till frukost, lunch och middag. Godaste jag vet just nu! Utöver mitt iste då. Bilder kommer från bloggen What should I eat for breakfast today?

Nästa veckas minisemester i Strömstad och att väderprognosen lovar sol varje dag (håller tummarna för att det stämmer). Bilden har för övrigt ingenting med västkusten att göra men jag tyckte den var så himla somrig och härlig så den fick representera semester. Om alla husvagnar såg ut så här skulle till och med jag – som är väldigt bekväm av mig – kunna tänka mig att bo i en husvagn både en och två nätter. Från 79 ideas.

Frukt i mängder och gärna upplagt så här fint. Från bloggen La casa sin tiempo.

These are a few of my favorite things right now. The blogpost Chalky Pastels from the Decor8 blog, beautiful papers from the Mokkasin shop, iced coffee, my vacation next week and my constant craving for fruit.   

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Helena

    Så himla fint! Hur gör du iskaffe, menar du?

  • Sofia

    Åh vilka härliga bilder!! Och älska husvagnen…

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar