Annons
Annons

5 favoriter.

Det var alltför länge sen jag körde 5 favoriter här på bloggen! Det är ju ett av mina favoritinlägg att skriva så det är dumt att det fallit bort, det är så kul att leta bilder och när man hittar precis den känslan i bilen man är ute efter. Måste införa de här inläggen igen på en mer regelbunden basis tror jag minsann. Så, här kommer mina 5 favoriter just nu:

Annons

Färgglada tyger i vita rum med stora fönster.

Att få äta en sån här fruktmousse om dagen resten av sommaren. Vilka färger! Jag kan inte tänka mig något godare just nu.

Vackra, gamla klädskåp som blivit klädda med tapet på insidan.

Minivimplar från Mokkasin som hänger på väggarna lite här och var och gör vardagen lite gladare.

Och så tanken på Lissabon och på att jag ska få spendera en hel vecka där i juli. Tänk vilken dröm.

Here a 5 of my favorite things right now: Beautiful rooms with colorful fabrics. Eating one fruit mousse a day, every day of the summer. Beautiful wardropes with wallpapers inside of it. Small pennants hanging everywhere in the apartment. And also the thought of me going to Lissabon in July with the one I love.


Klicka på bilderna för att se källan/Click the pics to see the source.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Anna M

  Lissabon alltså, vilken grej. Det ser otroligt vackert ut!

 • Din blogg är verkligen så mysig!

  • Volang-Linda

   Tack Anna! Vad fint sagt:)

  • Tack Anna! Vad fint sagt:)

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar