Annons
Annons

5 anledningar till varför jag älskar Kungsholmen i april.

Våren på Kungsholmen är alldeles underbart fin i år.  Här är 5 anledningar till varför jag älskar att bo här. Och alldeles särskilt mycket just precis nu.

var2

Det här magnoliaträdet som är alldeles magiskt vackert. Som hämtat ur en tecknad saga av det vackraste slaget.

Annons

var3

Gatorna tidigt på morgonen. När solen värmer upp asfalten och de olikfärgade husen ser alldeles drömmiga och parisiska ut.

var5 copy

Utsikten över Rålambshovsparken. Med de lummiga träden, vattnet och båtarna. Och så Högalidskyrkan där långt borta på andra sidan.

var4

Det här huset. Med sina rödvitrandiga markiser som även det minner om en saga. Lite för fint för att finnas på riktigt nästan.

vår1

Och så det finaste körsbärsträdet av dem alla. Som jag går och kikar på varje dag för att inte missa när det slår ut. För även om det kan verka banalt så gör det mig lite lycklig. Och lugn. Att något så enkelt som ett träd kan vara så fint. Och att det kommer att fortsätta slå ut och glädja folk, vår efter vår.

translation

 

Spring on Kungsholmen is quite magical this year. Here are 5 reasons why I love living here. And especially just this very moment. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Lotta

    Magiskt fint!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar