Annons
Annons

4th of July med Emily Dahl, Louise Lemming och mig.

För några månader sedan var jag med och assade på ett jobb som Louise (vintageprylar) och

Annons

Emily Dahl spånat ihop. Det var på temat 4th of July och gick – så klart i färgerna rött, vitt och blått. Tack vare Lollos grymma styling och Emilys vackra bilder blev det ett väldigt fint jobb med både recept och pyssel.

4th of July by Emily Dahl

Och har man ingen anledning att fira 4th of July så passar inspirationen precis lika bra till en härlig sommarfest vilken dag som helst i juli.

Jobbet hittar ni just nu i Expressens bilaga Leva & Bo.

Bilden har Emily tagit.

translation

A few months ago I was the assistant of a job that Louise and Emily Dahl had planned together. It was on the theme of 4th of July and the color scheme went – of course – in red, white and blue. Thanks to Lollo’s awesome styling and Emily’s beautiful pictures, it was a very fine job with both recipes and crafts. You can find it in the paper Leva & Bo by Expressen.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar