Annons
Annons

4 roliga saker från i tisdags.

I tisdags hade jag en väldigt bra dag där den ena bra händelsen avlöste den andra. Och det mina vänner, det händer inte varje dag kan jag säga.

Dagen började med att Anna

Annons

Rackarungar meddelade mig att jag vunnit boken December: från adventspyssel till nyårspartaj, skriven av Johanna Westman och Jens Linder hos dem i Fabriken. Jag hade motiverat kort, i deras tävling, varför jag gillar julen så mycket och jag hade sådan tur att jag vann. Roligt!

Sen fick jag höra så himla fina saker av Emma när hon skrev om någon hon beundrar i Emily Dahls kalender. Blev alldeles tårig och stolt på samma gång. Att få vara med i samma inlägg och nämnd i samma mening som UnderbaraClara, Kristin Lundell och Emma Wikström – det trodde jag aldrig skulle hända. Tack Emma!

Som att inte det var nog blev jag och min blogg omnämnda både hos Stockholms turistguide Visit Stockholm och hos Sofia i hennes underbara onlinetidning Hildas Hem. En tidning som säkerligen kommer få ett eget inlägg här på bloggen snart för att den är så himla fin och full med härlig julinspiration. Här hittar ni Hildas Hem #3.

Och det var den tisdagen det. En väldigt bra tisdag som ni säkert förstår.

This Tuesday was a very, very good day. 4 different people mentioned me and my blog and I also won a Christmas book. It made me very happy and thankful.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Fatima Kanu Hedin

  Härligt Lindi!

 • Charlie CS

  Roligt att bli uppskattad! Och överraskad. Jag har kanske varit någon gång på din blogg innan Emma skrev om dig. Men det var efter det inlägget som jag tänkte. Henne ska jag kolla in och ge en ordentlig chans. Om nu ligger din blogg bland mina favisar på mobilen. Bland just Emma, UnderbaraClara, Lady thirty å Fatima mfl.

  • Vad kul att höra! Jätteroligt att du läser min blogg:)

 • Anna Sylvan

  Säger bara en sak: Good things happens to good people!
  Kram på dig

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar