Annons
Annons

4 önsketankar om mitt kök.

Jag vet inte om det är hösten eller mammaledigheten (som så klart inte är någon ledighet egentligen) eller bara ny energi i form av livslust. Men just nu har jag nästan kli i fingrarna av att göra om här hemma. Ta tag i projekt jag haft i huvudet länge och köpa saker jag tänkt på i flera månader.

Inte alltför stora saker egentligen. Och inget jättedyrt heller. Men små, roliga projekt som gör det ännu roligare att vara hemma. Just nu är det köket jag tänker på.

lindblomsgrönt kök

 Där skulle jag vilja måla skåpsluckorna i den här nyansen. Lindblomsgrönt. Min bästa färg.

kök hos Tant Johanna

Och så vill jag måla golvet vitt. Eller ljust grått.

griffeltavelfärg på kylen

Vår kyl sjunger på sin sista vers och då tänker jag att den kan behöva få lite kärlek. I form av svart griffeltavelfärg. Är lite nervös inför det här men jag skulle gärna vilja måla hela kylen i sådan färg. Får se om jag vågar.

så fint jag vill

Och så tänkte jag önska mig två rullar av den här tapeten i julklapp. Att tapetsera köket i. Pilblad av Wiliam Morris. Kan inte tänka mig nåt finare just nu faktiskt än att ha den på väggen.

Klicka på bilderna för att komma till källorna.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Linnéa Bergqvist

  Låter som ypperligt fina projekt! Ta det lugnt bara!

  //Linnéa
  http://www.thewildrose.se -Bröllopsinspiration, tygbuketter, DIY mm

 • Fru Vintage

  Supersnyggt alltihop! Go go go 😉 Stor fredagskram från Fru Vintage, som ligger i soffan och surfar på Pinterest. Ledig!

 • Emmy/ennui.blogg.se

  Jag är i precis samma fas just nu! Och nu vill jag också måla kylen med griffelfärg, kanske härmar dig… 🙂

 • elise

  Åh har precis tapetserat sovrummet med den Morris-tapeten! Blev så jäkla fint. Följ mig på instagram: eliselisenslice om du vill se resultatet 🙂

 • Pingback: 15 saker jag hoppas på år 2014. | Volang()

 • Pingback: Green Please |()

 • Pingback: Indret køkkenet med fliser | lucylane.dk()

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar