Annons
Annons

4 fina på en söndag.

4 saker jag tycker lite extra mycket om just nu är:

spring

1. Att våren kommit till Malmö och att jag fick en liten, liten dos av den i helgen. Jag fick ta några andetag av den där luften full av förhoppningar och det var så jäkla härligt.

Annons

Dessutom såg jag både snödroppar och vintergäck titta fram i rabatterna. Vi är på rätt sida nu hörrni!

3

2. Den här gamla, fina växa-sängen från ett tidigare IKEA-sortiment. Härliga färger och finfin styling av Anna L-BIKEA Livet Hemma.

apelsin

3. Min nya craving som är apelsin med lite pudrad kanel på toppen. Apelsinerna är så himla goda just nu och jag vill äta detta morgon, middag och kväll. Ni måste testa! Ännu godare blir det så klart med lite socker på toppen men det är verkligen inte nödvändigt. (Bild av Linda Lomelino).

IMG_6722

 4. Crystal bulb från Le Broom. Såg den hos Anna Cate och blev väldigt kär. Vet dock inte hur jag ska kunna rättfärdiga köpet för mig själv. Det skulle väl vara ”grymt jobbat med att vara gravid i 9 månader, gå igenom förlossningen och överleva 4,5 månaders sömnbrist-present”. Då kanske det kan vara okej?

translation

4 things I like this Sunday:

1. That spring is on it’s way.

2. This cute, pastel colored bed for a children’s room.

3. My new craving – oranges with some cinnamon on top. Just lovely!

4. The beautiful Crystal Bulb from Le Broom. It would look just perfect in my bedroom window.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (1)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • S

    NEJ usch jag kan inte äta apelsin med kanel längre, det hade jag till tequila-shots en kväll…istället för salt/sitron, tog vi apelsin och kanel…gick inte bra…! Fast dom andra sakerna på listan var fina! 😉

    • Haha nej men det kan jag verkligen förstå! Låter inte som en hit alls.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar