Annons
Annons

4 bilder från Uppsala.

Jag har nyss matat in alla bilder från förra helgens kompishelg i Uppsala i datorn. Hade glömt att jag tog en massa bilder därifrån så det var en trevlig påminnelse. Det är mycket godis, vintagekläder, mat och vackra hus.

Annons

Lite såhär:

Resten kommer till helgen! Ha en underbar fredag nu fina vänner.

Here are some pics I took last weekend in Uppsala. I’ll show you the rest during the weekend. I wish you all a lovely Friday!  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar