Annons
Annons

3 x barn

Här kommer 3 finfina tips på tema barn. Passar speciellt bra i dag när jag saknar min egen lilla tokstolle så det gör ont i hjärtat. Efter förskolan i dag ska vi gå ner till vattnet och mata ankorna, gunga och dricka juice (hans bästa just nu).

Annons

Och sen blir det lite ledighet i några dagar. Härligt!

children of the tribe summer 15

children of the tribe summer 15

children of the tribe summer 15

children of the tribe summer 15

children of the tribe 15

children of the tribe 15

Children of the tribe har släppt en ny sommarkollektion med fantastiska bilder till. Kollektionen har döpts till Going Places och har resor och familjeäventyr som tema. Älskar hur bekväma och fria kläderna verkar och hur fint barnen avporträtterats på bilderna. I rörelse och så långt ifrån läskigt ”vuxenposerande” som det bara går.

barnrum

barnrum

kök med rött golv

Himla charmigt och lekfullt barnrum med rött golv och en (av mamman) specialdesignad tapet som minner om en målarbok. Sista bilden kommer från köket i samma hem men var bara tvungen att ha med den också. SÅ fint.

barn1

 Sist ut är inspiration till skrivbordshörnan i barnrummet. Så väldigt gulligt!

Alla bilder via Petit & Small. Klicka på bilderna för att komma till respektive inlägg.

translation

3 tips on the theme Children. A lovely collection from Children of the Tribe, a kid’s room with red floor and the cutest desk I’ve ever seen. All pics from Petit & Small.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (6)
PINNA (21)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar