Annons
Annons

3 tv-tips till söndagskvällen.

De här sömniga novemberkvällarna är en utmärkt ursäkt för att kura upp sig i soffan, brygga en kopp kaffe (eller vispa ihop en varm choklad), svepa en filt om sig och titta på ett bra tv-program.

Just nu är det tre olika tv-program som jag helst slår mig ner framför och som jag tänkte tipsa er om också. Hoppas ni gillar!

c

Dels är det nya serien Alla är Fotografer SVT med Henrik Schyffert och Johan Rheborg. Första avsnittet kom ut häromdan och kändes väldigt lovande. Välgjort, intressant och roligt.

Annons
 d
Dels – så klart – Downton Abbey som alltid levererar med sina vackra miljöer och spännande intriger.

m

Och så Pluras Kök Spanien som inte alls är nytt men lika härligt för det. Speciellt om man gillar sommarsol, tapas och roliga – och underhållande – människor.

Ha nu en mysig söndagkväll!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar