Annons
Annons

3 olika sorters (snabbfixade) vimplar.

Den här helgen består av att baka, pyssla och fixa inför ett litet kalas vi ska ha på söndag. Och inte vilket kalas som helst utan ett namnkalas (eller en namngivningsceremoni om man så vill) för lille

Annons

Chaplin. För att han ska få sitt namn lite mer på riktigt. Och så passar vi på att fira att han fyller 8 månader (!) samma dag. Tror det kommer bli fint. Och förhoppningsvis lyser solen på oss också den dagen.

Jag har bakat en grej om dagen nästan hela veckan men har ändå en hel del kvar för att det ska bli som jag vill. Jag är ju lite skadad av alla events jag fixat och allt jobb vi gjorde när vi skapade festerna för Vintageparty. Jag kan liksom inte riktigt hejda mig. Det är för kul helt enkelt!

vimplar av tyg

I dag har jag spenderat en stor del av dagen med att leta efter ett par vimlar som jag vet att jag sett någonstans men inte för mitt liv kan hitta. Så jag får göra nya helt enkelt. Och som vanligt är det hos Mokkasin jag hittar den bästa inspirationen. Det lutar åt de här i tygremsor. Så himla fint. Och enkelt.

v2

vimplar av servetter by mokkasin

Eller kanske de här – gjorda av pappersservetter. Hur smart som helst!

v5

Dessa – från bloggen Two Shades of Pink – var också himla söta. Tänker att man kan använda presentpapper om man inte har såhär fina och lite tjockare papper. Tjusigt med runda helt klart. Ja, fortsättning följer.

Hoppas ni får en fin kväll!

Klicka på bilderna för att komma till källan.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Frida

    Kul med kalas! Hoppas det blir bra!

  • Fairy of Inspiration

    Undras om jag inte gillade tygremsorna bäst! Sånna har jag inte sett förut!!!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar