Annons
Annons

3 jordgubbsdesserter till midsommar.

I morgon är det midsommar! Och eftersom midsommar inte blir en riktig sådan utan jordgubbar tänkte jag tipsa om 3 desserter som jag tycker passar bra för just denna högtid. Hoppas ni hittar en favorit!

midsommar

Tartelette med jordgubbar och vaniljkräm. Så himla gott och dessutom väldigt fint att servera. Antingen gör man dem i en större form – som på bilden – eller i portionsformar som man trycker ut dem ur och serverar en och en. Bilden kommer härifrån och hos Leila hittar ni ett bra recept på Tartelette med jordgubbar och andra bär.

midsommar1

Strawberry shortcake. Som en tårta i miniformat och i olika lager– här serverad i små glasburkar som ser ut att vara gamla barnmatsburkar.

midsommar2

Man varvar helt enkelt sockerkaka med bär och grädde. Vill man kan säkert addera lite vaniljkräm också – bara för att det är så himla gott. Här hittar ni recept på Strawberry shortcake.

glass

Glass med jordgubbar. I bland behöver det inte vara svårare än så! Enkelt och hur gott som helst. Köp färdig glass eller gör egen! Servera med minimäränger – eller som i det här receptet – med pretzels i för en lite annorlunda smakupplevelse.

translation

3 recipes for the Midsummer celebration! Tartlette with strawberries, Strawberry shortcake and Strawberry Pretzel ice cream.

Annons

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (5)
PINNA (3)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Petra / Popetotrora

    Största tips-tacket på länge, till dig! Vilka desserttips du bjuder på. Kram och glad midsommar! //Petra

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar