Annons
Annons

3 bilder från vår balkong

Min favoritplats just nu är utan tvekan vår balkong. Den är så himla lummig och härlig – och innergården som jag kikar ner på är lika prunkande den. Lyxigt!

balkong-volang

Älskar att sitta här och äta, läsa, jobba och bara vara.

balkong3

Vi köpte en rottingfåtölj från Granit i höstas som kan ha varit vårt bästa köp på länge. Den är verkligen grymt skön att sitta i. Och dessutom väldigt fin.

Jag har hängt 3 balkonglådor längs kanten på balkongen för att rama in den och planterat murgöna i dem alla. Älskar hur lättskött murgrönan är och hur den slingrar sig så fint. Känns lite Parisiskt på något sätt – och det gillar ju jag.

balkong

Mixar blommor och örter hejvilt. Som hortensia, akleja, kaprifol, mynta, rosmarin och basilika.

Jag tycker också om att ha en korg på balkongen med plats för böcker och någon filt. Det känns liksom lite mer ombonat så. Som ett extra rum helt enkelt.

translation

3 pictures from my balcony – were I want to be all the time right now. It’s so green and calm and cosy.

Annons

Tips! Missa inte att följa mig på Instagram och Facebook för inspirerande bilder, vintagetips och mycket mer.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (1)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Guu så fint! Min balkong är verkligen katastrof just nu så istället för att ta tag i det dreglar jag över pinterestbilder och annat från andras balkonger :’D classic.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar