Annons
Annons

3 bilder från Chaplins 1-årskalas

3 ynka bilder var det enda jag fick till från gårdagens kalas för Chaplin. Hoppas på att någon mer rutinerad (läs: Emma) lyckades knäppa av lite fler.

kalas1

Men lite så här såg det ut i alla fall. Jag hade bakat lite för mycket (som vanligt) och nu har vi så mycket kakor hemma att det är ett skämt.

Annons

Lyxigt men farligt.

kalas4

Jag hade dukat upp till kakbuffé i köket där folk fick ta för sig av det som de gillade bäst. Chokladbollar. mazariner, syltkakor, kolasnittar. Och en himla massa äppel-och päronpaj på det…

kalas

Avsaknaden av bilder till trots var det ett väldigt fint 1-årskalas. Lägenheten var full av folk och barn och Chaplin verkade älska all uppmärksamhet.

En dag att minnas helt klart!

translation

Yesterday we had a celebration for our son that recently turned 1 year. It looked a little bit like this.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: volanglinda@gmail.com

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar