Annons
Annons

2 x recepttips för helgen; blåbärstårta med körsbär och rosa lemonad

På den härliga bloggen We used to dance hittar man just nu två finfina

Annons

recept som jag tycker passar alldeles perfekt till helgens fikastunder.

blåbärstårta med körsbär

körsbär

Blåbärstårta med körsbär

rosa lemonad

rosa lemonad

… och rosa lemonad. Perfekt inspiration och dessutom med de tjusigaste av bilder.

Recepten och ännu fler bilder hittar ni alltså inne hos Emma på We used to dance. Helgens tips!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (3)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar