Annons
Annons

2 roliga nyheter

Även om sommaren är i full blom och jag njuter i stora drag av ledighet så kan jag inte hjälpa att länga lite till om några veckor. Då kommer det nämligen två superroliga saker som jag ser fram emot SÅ mycket.

vintagefabriken

En av dem är att Vintagefabriken kommer växa! Vi kommer nämligen ta över en ny lokal – som ligger vägg i vägg med vår nuvarande. Detta innebär att vi kommer få ännu mer plats till vår butik! Något som vi längtar efter från dag 1. Vi har alltid känt att lokalen är för liten för oss och för alla våra visioner. Inte minst med tanke på att halva ytan fungerar som kontor/fotostudio/kreativ ateljé. Men nu blir det alltså ändring på det!

vintagefabriken-Foto-Emily-Dahl-

Ihop med våra underbara vänner och kollegor Emmy, Nika (Skillad Florals) och Pernilla köper vi alltså den nya lokalen och kör den härliga kombon kontor/fotostudio/kreativ ateljé där i stället. Och så får jag och Lollo breda ut oss (och stöka till det) bäst vi vill inne hos oss i butiken. Fantastiskt kul ska det bli!

vintagefabriken

Självklart får ni följa med på vägen!

Annons
(Foto nummer 2 av Emily Dahl och foto nummer 3 av Emma Sundh).

volang-linda

Den andra roliga saken är att bloggen kommer få en nystart inom kort på en annan portal. Något som jag också ser väldigt mycket fram emot. Jag har ju trivts som fisken i vattnet här på fina ELLE Decoration men ibland behöver man gå vidare mot nya äventyr för att hitta inspiration. Var jag hamnar kommer ni få veta inom kort…

Någon som vågar sig på en gissning?

(Foto av Emma Sundh).

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (15)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Så kule nyheter, herlig med større lokaler da! Kanskje A Mash Up skal bli en bloggeplattform? Første tanke som slo meg 🙂

  • Emilia Leide

    Bonjour blogs kanske? Så spännande med nya lokaler! Lycka till!✨

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar