Annons
Annons

2 år sen i dag

I dag är det exakt två år sedan som den här personen kom in i våra liv och förändrade allt. Så sjukt fint och alldeles, alldeles galet på samma gång.

chaplin

Tack Chaplin för alla de här 730 dagarna ihop med dig.

Annons

Jag har älskat varenda en av dem. I dag ska vi fira med paket och glass och kanske lite champagne när han somnat.

translation

Today my son turns 2 years old! Time has flied but I have loved every single day together with him.<3 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (17)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Prologen.se

  STORT Grattis till Chaplin <3 (och er)

 • ISA

  http://isabyl.devote.se

  åh så fint! och grattis till lilleman <3

 • Gulle! Grattis, så fin han är!!

 • Linah

  Min son heter också Chaplin ☺

  • Men vad roligt Linah! Äntligen en namne!:) Hur gammal är han?

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar