Annons
Annons

17 bilder från #secretvintageproject.

Förra söndagen körde vi den näst sista plåtningen för boken (som för närvarande kallas för #secretvintageproject) och nu på söndag är det dags för den allra sista. Det känns så konstigt men samtidigt väldigt skönt. Nu kan vi istället fokusera på att skriva, på att välja och vraka bland underbara bilder och på att planera för vad som ska hända under hösten. Det är en så spännande tid just nu! Jag försöker verkligen njuta av den istället för att känna stress över allt som ska hinnas. Men det är inte så lätt alltid. Men övning ger färdighet eller hur var det nu?

Förra söndagen var i vilket fall himla lyckad. Vi hade finfint besök av MadeleineBonjour Vintage och FeliciaVykort till min syster. Dessutom ställde våra kompisar Gustav och Chrille upp och modellade och det gjorde de med bravur. Dagen såg ut lite såhär:

Annons

Here’s some behind the scenes from our book that we call #secretvintageproject here on the web. We had the next to the last photo session this past Sunday and this is what it looked like.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Det ser verkligen intressant ut. Lite midsommaraktigt tycker jag.

    • Vad roligt att du tycker det! Ja kanske är det lite midsommaraktigt, kanske inte. Det får du se i mars:)

  • IdaMagntorn

    Åh vad det ser fint ut! Är ni klara nu? Ska verkligen bli kul att se den färdig! Kram

  • like the pictures

  • Härliga bilder!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar