Annons
Annons

Min fredagsbukett

Happy Friday!

Hoppas ni har en bra – och solig – dag. Här kommer veckans fredagsbukett! En riktigt härlig sak som är en hyllning till favoritmånaden juni. Buketten är ett underbart ihopplock från Nikas (Skillad Floral Design) trädgård och innehåller finheter som rosor, blåklint, hundkex och stjärnflocka.

fredagsbukett

I dag är det fullt ös här på Vintagefabriken. Massvis av paket ska packas, webbshopen ska fyllas på (kolla in den här magiska sjömanskjortan för barn förresten!) I morgon bär det av till Göteborg med fina vänner (och utan barn) för att gå på Håkan HellströmUllevi på söndag. Så himla festligt!

Hur ser din fredagsbukett ut? Lägg upp bilden på din instagram, följ och tagga @volanglinda, @skilladflorals och #minfredagsbukett – så att vi kan hitta din bild och inspireras. Finaste bilden belönas varje månad med en liten present från oss på Vintagefabriken!

Annons

Foto av Ceen Wahren

Styling av Nika Wahren

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (10)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar