Annons
Annons

16 favoriter på Instagram.

Via bloggen Design Sponge har jag nyligen fått upp ögonen för en massa nya, roliga personer att följaInstagram. Där lade de nämligen upp tips på 16 fotografer som har Instagram och som dagligen delar med sig av sin bit av världen.

Annons

Under inlägget 16 photographers to follow on Instagram hittar man bland annat det här fina:

d1

d6

d2

d5

d3

d4

En massa grymma tips helt enkelt. Missa inte!

translation

I just love this post from Design Sponge about 16 photographers to follow on Instagram. So much great inspiration in one post. Don’t miss this!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar