Annons
Annons

15 saker jag hoppas på år 2014.

En av de bästa sakerna med  nyår – förutom champagnen, skaldjuren och festen så klart – är känslan av att man får lov att börja om. Precis som jag känner inför hösten känner jag inför det nya året, om än lite starkare.

Annons

Det blir ännu mer definitivt med ett nytt år, även om nyårsdagen alltid är lite i vägen på något sätt. Jag vill alltid starta direkt. Med de nya projekten, de nya (nyttiga) recepten jag ska prova och allt det där andra som bara väntar runt kröken.

Här är 15 saker jag hoppas på  år 2014:

1. Att min familj ska få vara vara frisk och lycklig.

2. Att mina vänner ska få vara friska och lyckliga. Och få allt det jag vet att de drömmer om.

3. Att Vintagefabriken ska få växa och blomstra. Kanske till och med få en ny (och större) lokal.

ö1

4. Att jag ska vara en bra mamma åt Chaplin.

5. Att få börja jobba med projekt i mitt egna företag igen och få en lite stadigare inkomst. Och att bli modigare på att hitta och genomföra jobb själv.

prjekt

6. Att vi får en ny regering.

7. Att komma i form igen efter graviditeten. Både i fråga om styrka, kondition och hur den ser ut. Självförtroendet får sig en liten törn när inga kläder i garderoben längre passar (eller helst plötsligt inte sitter fint alls längre).

frnak

8. Att få resa. Helst till New York men gärna också till den franska landsbygden eller Portugal.

9. Att fortsätta få jobba ihop med mina bästa vänner.

10. Att få umgås mer med min kille och att vi ska hitta tiden att bara vara vi två då och då igen.

vi

11. Att bli bättre på att fotografera. (Hoppas på att få lära mig massor när Emily Dahl håller kurs i fotografering på Vintagefabriken i januari).

12. Att våren kommer tidigt.

vår

13. Att Volang-bloggen ska bli större och bättre och ännu roligare att skriva och läsa.

14. Att ha tid att fixa mer hemma och att genomföra alla de roliga projekt jag har i mitt huvud. Som tapeten i köket, att måla pinnstolar i den här blå färgen och att rensa ur – och delvis förnya – garderoben. Min bästa inspiration till hur jag vill att det ska se ut hemma är fortfarande Nina Perssons gamla lägenhet i Malmö. Helt underbar!

ö2

15. Och sist men inte minst. Att ni fortsätter titta in här och fortsätter lämna era fina kommentarer och hejarop. Ni är bäst!

translation

15 things I wish for will happen in 2014. Click the translation button for reading it in your language. And click the pics to see the sources – as usual.  

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar