Annons
Annons

På väg till workshopen At the Table

Just precis nu befinner jag mig en bil på väg till Dalarna. Är så sjukt förväntansfull på denna helgen. Det är nämligen nu jag ska iväg på workshopen At the Table som

Annons

jag berättat om tidigare. Ni vet den där workshopen som Maria Strömberg Bååth (Made by Mary)Linda Lomelino (Call me cupcake), Linda Rönntoft (Raniamaria) och Agnes Gällhagen (Cashew Kitchen) dragit igång – och håller i – och som kommer att äga rum på det vackra värdshuset DalaFloda i Dalarna.

at the table workshopat the table workshop

Dessutom är jag i fint sällskap av mina Vintagefabrikenkompisar Pernilla Ahlsén och Sofia Byström. En riktig bonus minsann.

Vi hörs efter helgen! Kanske (och antagligen) dyker det upp en och annan bild på min Instagram (@volanglinda) också under helgen.

Fin helg på er!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Anette

    Åh, så kul! Hade själv mer än gärna bokat in mig på samma helg, om jag hade haft råd. Lova att dokumentera kursen på bloggen efteråt. Njut av helgen nu <3

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar