Annons
Annons

Ett romantiskt barnrum och härliga mönstermixar i Milk Magazine

När jag satt och letade kikade runt på hemsidan för franska tidningen Milk Magazine föll jag för bilderna i det här hemma-hos-reportaget.

h5

h6

h7

Ironiskt nog visade det sig vara ett hem i Malmö av alla ställen.

Annons

h1

h2

Haha, så förutsägbar är alltså jag.

h3

h4

Men visst var det väl tjusigt?

h8

Jag gillade framför allt barnrummet med sin romantiska känsla blandat med en enkelhet á la Barnen i Bullerbyn. Älskar också mönstermixen på alla textilier! Måste verkligen bli bättre på det själv. Att inte matcha så himla mycket hela tiden. Det får bli en liten utmaning det.

Bilderna kommer alltså från Milk Magazine och är tagna av Lina Ikse.

translation

Pictures from french Milk Magazine that I really like. The children’s room is my favorite – with it’s mixes of patterns and retro feeling. 

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Åh, visst är det fint? Nu är det ju inte de färskaste bilderna för Viola har ju blivit betydligt större, men det är alltså hemma hos Jenny/Dosfamily.com! 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar