Annons
Annons

Hemma hos Kara Rosenlund i Australien.

Minns ni när jag skrev om paret som drev en Vintagebutik på hjul som de åkte runt i Australien med? Jag älskade verkligen det konceptet – och inte minst – de fina bilderna från

Annons

husvagnen som fungerade som just butik!

Via Design Sponge kan man nu få kika in i parets hem som andas samma anda som vintagebutiken. Och det känns precis lika inspirerande det.

kara rosenlund's home

ros4

ros3

Kara Rosenlund – som den ena delen av paret heter – hämtar mycket inspiration från naturen i inredningen känns det som.

ros5

ros7

Det är mycket naturmaterial såsom rottingträ och linne överallt. Och så dekorationer i form av stenar, fjädrar och torkade blommor.

ros11

ros10

ros12

Tjusigt inte sant? Även om jag själv inte har den här stilen alls hemma blir jag väldigt inspirerad av en del av lösningarna.

ros8

ros2

ros9

Och så älskar jag den här sista bilden haha. Så himla rolig och levande.

Fler bilder och en fin text om den inspirerande Kara Rosenlund hittar man hos Design Sponge.

translation

Design Sponge has visited stylist Kara Rosenlund and her husband in their home in Australia and I really, really like the pictures. So very inspiring!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (2)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

  • Madeleine

    Åh hjälp vad vackert. Jag fastnar mer och mer för naturnära, även fast jag älskar färgstarkt med. Tack för att du dela med dig. Sänggaveln var nog bäst.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar