Annons
Annons

10 år och ett helt liv

Hoppas ni hade en bra midsommarhelg. Vi hade det fint och firade med sill och jordgubbar som sig bör. Men det bästa var ändå att få umgås hela lilla familjen i dagarna tre. Vi turades om att ha sovmorgon (jag och David alltså – Chaplin är ännu inte bekant med begreppet haha) och så har vi varit och fikat, gått på loppis, läst massvis med böcker och bara tagit det lugnt.

Annons

Så härligt.

d1

Midsommarafton det här året var dessutom lite speciellt. Det var nämligen exakt 10 år sedan som jag och David blev ihop. 10 år! Ganska så galet.

Photo: Jessica Silversaga

Tänk vad mycket som hinner hända på 10 år. Bland annat att en liten Chaplin blev till och härjade runt i min mage.

d2

Och växte jättesnabbt och blev så här stor på mindre än ett år.

d5

Och sen ännu större året därpå.

d9

Och den här fina personen blir bara finare och finare för varje år. Tack för att jag får vara med dig bästa David.<3

translation

This weekend me and my boyfriend celebrated 10 years as a couple. Pretty crazy but very, very cool. 

Foto nummer 1 av Emma Sundh, Foto 2 av Jessica Silversaga.

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (18)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar