Annons
Annons

1 maj.

Kära vänner! I dag är det första maj och det innebär att våren och sommaren är här nu. På riktigt. Inget mer aprilväder med andra ord. Det här med att fira in våren var inte så aktuellt för mig igår tyvärr.

Annons

Jag fick så sjukt ont i ryggen (på grund av foglossning eller ryggskott tror jag) och var tvungen att ligga till sängs hela kvällen. Som tur var blev jag uppassad av min kille så det var okej. I dag blir det till att ta det lugnt helt enkelt. Hoppas ni kan gå i demonstrationståg i stället för mig i dag för det blir inte mycket av det för min del kan jag säga.

Det jag vill säga är i alla fall att jag hoppas ni får en fin 1 maj!

Bilderna kommer från användaren Under a blue moon Flickr.

Today it’s the 1 of May! It’s just lovely. And I think today is the day when spring finally arrives to Stockholm. Unfortunately I won’t celebrate it as much as I would like since I my back hurts really badly but I will lay in bed and enjoy it anyway. I wish you a nice day!

DU KANSKE OCKSÅ GILLAR

DELA (0)
PINNA (0)

volanglinda_presentationsbild

Jag heter Linda och jobbar som frilansande stylist inom inredning och mat. Jag driver också webbshopen och butiken Vintagefabriken ihop med min vän Louise Lemming och är en av upphovsmakarna till boken Vintageparty – fyndiga tips för flärdfulla fester (Norstedts 2013).

Jag bor i Stockholm med min kille David och vår son Chaplin (född 2013). Den här bloggen handlar om allt det ovan nämnda samt min vurm för vintage, inspirerande miljöer, recept och resor till stora städer.

Välkommen hit! Vill du anlita mig för uppdrag eller föreläsningar? Skicka gärna ett mail till adressen nedan.

Kontakt: [email protected]

Portfolio

VintagefabrikenAnnons

 • Johanna A

  Ifall det är foglossning så finns det massor av hjälp. Hoppas inte att det är det såklart, men jag hade det hela graviditeten och fick tack och lov grym hjälp att funka hela vägen. Har bloggat om det här: http://retrolover.blogg.se/2013/march/foglossning-hjalp-finns.html

 • Jag hade också foglossning, fick gå i fulgympadojjor, ta små steg och inte väga på ett ben….tålamodet är en gravids kvinnas bästa vän:) Bara att ta det chill.

  • Åh suck. Känns så himla trist att den kommer redan (i v.20) men har jag tur går det värsta över på ett par veckor. Men det är skönt att höra att jag inte är ensam om det!

 • Åååå vilka härliga bilder, skulle så gärna äga en gammal rosa bil!

  //Lisa

  http://www.lisaflorist.com

 • Madeleine

  Härliga Maj. Men april är faktiskt min favoritmånad, så jag är lite sorgsen idag för att den har försvunnit för i år.

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar