Meny
Annons

Torsdagstema i Fabriken: This is me.

Temat i Fabriken denna vecka utgår alltså från en själv och känns väldigt fritt att tolka. Härligt! Så. Det här är alltså jag:

Jag älskar blommiga tyger. Speciellt sådana från Sanderson och Liberty. De får gärna vara i mjuka färger och gärna med grönt i. Grönt är min bästa färg (som jag för övrigt skrev om i förra veckans tema).

Snirkliga saker är min grej. Lite romantiskt och snällt sådär, och gärna i form av illustrationer på gamla grammofoner eller söta djur som får hjärtat att mjukna. Den här har ToveLisa gjort.

Jag längtar ständigt efter saker. Har alltid sikte på något längre fram som ska hända. Det är både en bra och dålig egenskap har jag kommit fram till. Dålig för att det gör att jag inte lever så mycket i nuet som jag behöver och vill. Bra för att det får mig att sätta upp mål och planera och för att det är fint och härligt att drömma om saker.

Just nu längtar jag efter våren, knoppar som brister, lite mer ordning och reda, att känna mig frisk och pigg och efter att få resa ihop med min kille.

Jag tycker också om pasteller, mönster som minner om 60-talet och lekfulla detaljer. Saker får gärna stå framme och visas upp i stället för att ligga i en låda och skräpa. Som de tjusiga sugrören från Miss Etoille till exempel.

Det här var några delar av mig! I Fabriken kan ni i vanlig ordning läsa mer om de andra medlemmarna.

4 kommentarer
Annons
 • Knaada

  Ditt inlägg andas vår, det gillar jag :)

 • http://elinadahl.blogspot.com/ Elina

  Fint att få läsa lite om dig :-)

 • http://jdolk.blogg.se/ Johanna / Fru form o fix

  Vilka fina bilder och roligt att läsa lite mer om dig!

 • http://www.popetotrora.blogspot.com/ Petra / Popetotrora

  Känner så mycket igen mig i det där att ständigt längta frammåt och planera. Och precis som du säger… både bra och dåligt.

  Postern med grammofonen var föresten så himlans fin! Ska nog spana vidare på länken där och se vad man kan hitta mer för fint. :)

Annons
AnnonsAnnons
Mobilsajt:  /  AV