Meny
Annons

Sänggavel av armeringsnät.

Via fina bloggen Kreativ inredning fick jag upp ögonen för ett av de senaste hemmen som är till salu hos Alvhem Mäkleri. Sofia, som driver bloggen, hade upptäckt att de som sålde hemmet kommit på den smarta idén att göra en sänggavel av ett gammal armeringsnät. Så fint! De har sedan klätt in nätet med någon typ av band, som en extra dekoration och för att göra intrycket något mjukare.

Det skulle absolut kunna vara något för oss som är på jakt efter en fin och personlig sänggavel – något som är väldigt svårt att hitta ute i butik tycker jag. Jag tänker mig att den skulle kunna få spraymålas och kläs in i band i mintgrönt. Lite såhär:

Vad tror ni? Kan det vara nåt?

I like the idea of creating your own bedfoot out of a simple reinforcement net, just like the picture on top. I would love to make one myself! Perhaps in mint green, one of my favorite colors. Do you like?

Annons
 • Emmy/ennui.blogg.se

  Fint! Bra idé, är själv rätt trött på vår strama Ikea-variant.

  • http://www.volang.elleinterior.se/ Volang-Linda

   Kul att du gillar!

 • http://annikabackstrom.blogspot.com/ Annika

  Fint! Jag tänker dock att en sänggavel finns till för att undvika smuts på väggarna, eller är jag oerhört praktisk och trist då? Eller så funkar denna mot det med..

  • http://www.volang.elleinterior.se/ Volang-Linda

   Nej det tycker jag inte du är:) Mer smart! Men jag får tänker att det ändå skyddar en del med det här. Inte lika mycket som ett rejält med tyg såklart men ändå lite… Hittar verkligen inga fina ”vanliga” sänggavlar. Har du något tips?

 • http://www.nomin.nu/ Nomin

  Jag har liksom du länge varit på jakt efter en sänggavel. Att man inte tänkt på det här, lätt att göra om och förnya när man blir less. Tusen tack för inspirationen.

Annons
AnnonsAnnons
Mobilsajt:  /  AV